Help me plz

1st dating scan. Supposed to be based on my LMP the pregnancy is about 5weeks ++ Tapi bila jumpe doc, doc ckp nmpk kantung kecik jer and look like 4 weeks ++ .. so, adakah kandungan tu kandungan x menjadi . #1stimemom #advicepls #pregnancy

Help me plz
1 Balas

Normal sebab exact date conception pun tak tahu bila. Boleh jadi tarikh subur dan persenyawaan tu lewat dari yg sepatutnya, menyebabkan usia kandungan anggaran lewat seminggu. Next checkup bila dah nampak janin akan lebih accurate untuk ukur