Hi.. Maaf nak tny normal atau tidak najis baby umur 4 bulan 7 hari minum dutch baby warna kuning 👇

1st baby..so sy risau.. 😢

Hi.. Maaf nak tny normal atau tidak najis baby umur 4 bulan 7 hari minum dutch baby warna kuning 👇
5 Balas

nmpk mcm sembelit sikit . cuba puan tkr susu ataupn sukatan susu tu ubah sikit buat cair2 sikit .

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb sy tiada pnglmn susukn ank dgn fm .sbb ank fully bf

warna kuning normal ..tp tu mcm liat je..susah membuang ke baby?

memang warna kuning.. normal je kuning cmtu awk

normal je