Tunggu hari

1minggu2hari lagi ??.. perasaan ini bercampur.. takut dan gembira.. doakan saya dan baby sihat² sahaja ?? Amen

Tunggu hari
36 Balas

Saya due date 30/1.......perasaan takut,gementar,suke,gembira sume ada.....semoga semuanye dipermudahkan.....

Semoga d permudahkn bersalin nnt sis...sy hjung bulan ni tinggu hri daa...x sabar n takut jugak😅😅😅

Sis due 20.01 sy 24.01 tk jauh sgt due kite...moga dipermudahkan & selamat semuanya..

Saya due date 23/01/2020 dah nak dekat 🤗semoga dipermudahkan urusan sis😘❤️

Sama due dengan sy.. setiap hari si kakak tanya, bila adik nak.keluar.. 😅😅

Sama la... Due sy 21hb...x sbr rasanya... Wlpn ank yg ke 6 berdebar tetap ada

Semoga dipermudahkan urusan kita...duedate dpn blakang je ngan sye🤲🤲

Semoga dipermudahkan..sy pon menunggu ari jugak..due 21hb 1 nie...

insyaAllah. aaamin! sy kne masuk ward 16.1. doakan sy juga ya 💕

Waa.. all the best mommy and baby.. semoga dipermudahkan 🙏🏻