happy

seminggu lagi nk bersalin...takut teruja gembira xsabar..semua perasaan ade...moga dipermudahkan...doakan saya ye kawan2....

43 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan...sama lah saya lg seminggu nak bersalin klu ikut due...doakan saya juga ya .. terimakasih

Samalah kita 🤗.. Excited + nervous.. Smg Allah memudahkan process bersalin utk kita smua.. Aamiin 😘

Semoga dipermudahkan segala urusan awk nnti. Bykkan berzikir n tawakal ye 😘😘

Aaminn.. Sama lah sy tngah tnggu hari.. Sama² kita doakan smoga smuanya dpmdhkan... 💕

5y ago

Smoga Allah swt permudahkan segala nya... Aamiin

Smoga Allah permudahkan segala nya.. Smkga Mom n baby sihat adanya.... Aamiin

Saya pun.. 39 weeks 2 day.. Tanda x keluar lagi.. Smoga dipermudahkan awak..

Same lah kite...lg smggu nk kene serah diri..semoge dipermudahkan ye

In Sha Allah semoga permudahkn semuanya Aamiinn Ya Allah

In sha ALLAH semoga dipermudahkan proses bersalin nnti ya

Semoga dipermudahkan segala urusan Amiinnn 🤲