Baby 7 bulan Makanan

1.Baby 7 bulan boleh start tumis 2 ke? 2. Boleh tambah bawang Merah dgn putih)? 3. Teksur halia mcm 6 bulan jugak ke? 4. Berapa kali mkn kalau 7 bln?.

2 Balas

awak boleh follow fb happy baby food malaysia. dekat sana admin rajin share info dn ramai mommy rajin share resepi masakan baby☺️. boleh je nk start tumis2. xde masalah pon. boleh guna vco atau unsalted butter utk menumis. boleh je nak tmbh bwg merah putih. nak sedap kan masakan baby awak buat penambah perasa mixepoix. bila masak awak tmbh je satu cube ni.

1. Ya 2. Ya 3. Bergantung pada cara masakan, jenis masakan, dan penerimaan baby. 4. 2x main meals 1x snacks ini sebagai contoh. Terpulang pada awak.