Normal ke? Period macam ni

Awl bulan 1 period (2-6/1) , feb ( 1-6/2 ) , march ( 2-7/3) , april ( 29/3 - 3/4). Bulan 5 ni patut awl2 gini start 2 haribulan da period ,skg da 4 pun xperiod lagi? Ade problem ke ya? Idk laa ke sbb bulan 4 tu period awl sgt 29/3 da dtg? #bantusharing #periodcycle#bantujawab

2 Balas

delay seminggu dari average still considered normal. tapi boleh test UPT. selain tu, kadang hormon imbalance pun boleh buat skip cycle, and still considered normal. kalau tak preggy, tengok bulan depan mcm mana. kalau still tak datang, UPT -ve, boleh jumpa doktor check up.

2mo ago

dah check kak.. upt result nyer -ve