Baby 7 bulan

Memang baby 7 bulan kerap berjaga ke? Dlm 1 malam tu 2-3 x jugak la dia bangun, kadang2 sebab lapar & ada tu dia ajak main. Normal ke mcm tu? Sebelum ni ok 🥲

5 Balas

Sme jgk. Mmg bgun mlm, 2-3hari lps tu haa skill menari smbil tggu makan pulak. 🤣🤣 main tgh pgi sbb brain cells develop at its peak wktu tu. Wktu tdur pun ank sndiri alter ikut dia.

Normal… hahhaa baby sy pun 7 bulan skrg . Mcmtu lerr. Duk buat suara2 dia tu haa… tp sy ngn husb x layan… tepuk2 punggung biar dia tdo balik… x koserr nk main kul 3 pagi😂😂

anak saya dari nb sampai skrng 7 bulan mmng akan bangun malam 2x nak minum susu then terus tidur. mommy nya pun pening awak ni nb lagi ke 🤣

sama😂 sblum ni anak sy tidur okay je tapi dah pukul 2/3pagi dia bagun bawa main.. kdg2 suami ckp jangan bagi tidur pentang sama jgk ..

anak sy pun nk masuk 7 bulan..bangun mlm nak main