Tanda² bersalin?

1)air ketuban pecah 2) lendir + darah keluar 3) braxton hicks Boleh saya tau dengan lebih lanjut? Banyak article yg saya baca, tapi kebanyakkan ulang perkara yg sama. Ada tanda² bersalin yg lain ke?

16 Balas

selain tu , doct ada ckp kat sy klu rasa baby kurg gerak pun kena terus pergi hosp

Kalau saya tkdk tanda semua tu cuma baby tkgerak kira lemas cek dh buka 4cm dh

Sy tak ada tanda. Cuma tergerak hati nak pergi cek,tau² dah 3 cm 😁

Sya takde tanda cuma rasa macam pelik tak sedap hati pergi check 3cm 😅

Contraction 5 minit sekali

Sakit pinggang.