INGIN TAHU

18/4 ada bleeding utk bbrapa hari..tp xbyk pon.21/4 scan kantung kosong.doktor tanya nak d&c atau nak tunggu kantung turun sendiri.sy mintak untuk tunggu kantung turun sndiri..tetapi sampai sekarang tak ada bleeding,perut pon xsakit.ada tak sesiapa pernah mcm ni?agak2 brp lama ambik masa untuk kantung turun ya.dh 3minggu ni.risau pulak saya.5hari lepas ada try scan sekali lagi mmg kantung dh start kecut.ada tak cara2 nk cepatkan kantung turun sendiri?

1 Balas

Sbnrnya klu biarkan lama2 blh jd infection pd rahim. Klu nk tau kantung nk turun, sign dia cuma senggugut teruk & bleeding shj. Klu tak ada juga, kena cuci.