18minggu3hari

18 minggu ni dh berapa bulan sbnr nya ? Sebab ramai cakap 4 bulan, sini ckap 5 bulan pulak 🤨

17 Balas

4 minggu 1 bulan 8 minggu 2 bulan 12 minggu 3 bulan 16 minggu 4 bulan 20 minggu 5 bulan 24 minggu 6 bulan 28 minggu 7 bulan 31 minggu 8 bulan 35 minggu 9 bulan 40 minggu 10 bulan kalau kiraan saya mcm ni la ...

Dalam calendar tahunan, sebulan ada 4 minggu, jadi cer kira 🤭🤭🤭 18 minggu bahagi 4 dapatla jawapan

Sama lah sy pun selalu konfius, kalau org tnya berapa Bulan sy jwb by weeks je 🤣

4bulan lebih.. sebab satu bulan 4 ke 5minggu..

Saya selalu tengok ni. Tak sure betul ke tak 😂

4y ago

ikt ni. sbb 1 bln ada 30 dan 31.. jd ikt ni. nurse pn soh kira ikt ni

1 bulan = 4 mggu 18mggu = 4bulan 2 mggu

4 bulan lbih je... otw to 5 bulan

Sy ikut nie...tpy xtau btl kew x

Sis bahagi 4 je..

4 bulan 2 minggu