Siapa yang dah minum air gula?

Kalau kita dh minum air gula tu.. bila agak nya result keluar ya? Sebab saya dh ambik darah tapi takde pulak nurse nurse ckap bila ambik.. Habis ambik darah selepas dua jam minum air gula terus diaorang suruh balik.. Agak nya kalau bmi kita tak normal/ kelebihan berat badan.. akan lekat kat gdm ke ? Atau macam mana.. 27 weeks 4 days #SeriusTanya #bantujawab #firstmom #ingintahu

3 Balas

kalau dlm dua minggu takde call okay la tuu, kalau dia call sangkut..

3w ago

sama ,kk xde call pun ckp Ada sngkut ke ..Sbb Minggu lepas bru mnum air Gula jgk

Apa2 nanti klnik akan call

3w ago

ouhhh ye ke.. okay okay👍 terima kasih dah jawab