Saya dah 17mggu tapi Belum Rasa janin bergerak pon . . normal Ka cmtu . . .risau pulakkk

17w Belum Rasa janin bgerak

8 Balas

sy 17w dh mkin kuat rasa bby bgerak bila tgh bring ...start rsa grakan hlus dr 15w+...bby lg aktf bila mlm...tp ank nom 2 nii rasa bby grak mcm cpt plk berbnding ank first thun lps....ank first 20w bru terasa dia bgrak....

Normal siss. Sbb ikot ketebalan kulit perut. Klau 25week xrsa tu ptut risauu. Mcm sy 21week rsa tu pon mcm gelombng getar kcik. Tu pon xpsti btl ke tak. Heee jgn isau yee

Normal Ja.. Sy 17w ++ pun xrasa apa.. Smalam scan kat kk elok jer menari2 😂 perut Momi dia ni tebal ngan lemak. Anak menari xrasa apa 😌

2y ago

owhh lega dgaq . .terima kasih nah

saya 19 week pn baru rasa gerakkan manja sis , dun worry biasa kalau dah kuat dlm 20week , 21 week dah rasa kuat . jgn pkir yg bukan2

2y ago

lega dgaq. . .baik terima kasih

normal je tu.. selgi kita g klinik doc ckp OK. maka ok lh dy. sy 6 bulan bru rase bby tendang jnis bdan sy gempal

normal je adeborg 6bulan bru rse https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Sama lah sis sya pun dah masuk 18week blm rasa ap2 lgi risau jg 🥺

Normal. No need to worries.