Normal ke sejak mula mgandung tk da alahan munth2 ke,smua jnis mknn pn bole sumbat.berat pn brtmbh

17 minggu

49 Balas

normal sis..saya pon takde alahan sampai skrg..nurse ckp bagus kalau takde alahan..

Alhamdulilah.Normal tu😀👍🏻.Sama cam saya bedal je makan.Tak ada elergi.Hehe😀

normal n tu jugak 1 kenikmatan ya 😂 tp kena jaga makan juga takut kena gdm

Normal sis. Dulu saya xde alahan awal2 tapi dah nak dekat due start alahan

Sya pun tiada alahan.. cuma Overweight jer, control makan..

normal. saya nak masuk no 5.. semua mengandung takda alahan

Bgus la tuu,,bkn smua tau yg pregnant xda alahan

Normal puan.. setiap kehamilan berbeza..

normal sy pun sama dulu . skrg dh 38w 5d

Untungnyaaa😵‍💫😵‍💫