Sakit tulang antara punggung

16w3d Sakit tulang dekat tengah² punggung sy , Apa perlu sy buat?

2 Balas

Sy pn sakit juge kwsan punggung tu. Seblm tdo sy urut sendri sbb sy mmg terapis urutan Utk urut bersalin & tradisional. Jdi tau la cara urutan tu. Klau tak urut mmg xlena tdo. Sakit Berdenyut2.

2y ago

wah btuah nya puan nora sbb dah tahu cara nak atasi dgn cara bt urut 😍 Kalau sy , mungkin berbaring adalah jalan pyelesaian utk ringankan sakit . 😂🤣

tak perlu buat apa. sbb bnda tu akn berterusan smpai la dah bersalin. cuma elakkn dduk di area tmpt keras.

2y ago

ada lapik pun sy kurang selesa . Ke sy yg duduk lama sgt haha. Okay mama Oya 🌹