sakit punggung

hello semua ibu dan bakal ibu.. sy skrg pregnant 5bulan.. kerap sakit punggung terutama sebelah kiri betul² sakit dekat tulang pinggul.. mcmne nak buat ye.. tlg sy ?

2 Balas

Sy pernah kena jgk mcm ni tp sblh kanan.. aduhhh seksanya pd semua perkara.. x tahan sy msj nurse klinik kk tu bgtau, dtg klinik check up skali bg ubat utk kencing kotor. Alhamdulillah 3 4 hri lps tu ok dah smpai skg ni. Sy xpasti la sis kena sama mcm sy x..

5y ago

Sebaiknya bgtau la.. hrp sis ok 🤗

Sama dgn bini saya , bini saya 6bulan