16minggu ni perut memang tak nampak lagi ke

16minggu #

3 Balas

depends sis. mcm sy pregnant ank ke 4 baby bump nampak seawal 12 week. ank lepas2 yg 1st 5/6 bln mcm tu baru nmpak baby bump. tapi sy badan kecik kalau org luar mmg tak perasan pun perut saya smpai la dah 8/9 bulan

1st mom ke? smua bergantung pd bdn ibu. klu bdn sedang2, berisi lambat nampak. yg penting kndungan sihat.

7mo ago

sy pn 16w. first baby. babybump belum nampak. nmpk mcm perut buncit ja. tggi 161cm berat 60kg. kawan2 kata biasa first baby perut xnmpk sgt. 😁

saya 15w dah start nmpk baby bump. lepas mkn husband slalu tegur🤣 badan sy kurus kecik je