Emotional ???

Hi mommies! Saya baru 8 weeks. Tapi mmg normal ke kdg dlm seminggu tu 2/3 hari rasa emotional sgtt. Rasa nak nangis jee for no reason.. lepastu jantung ni rasa degup kuat sgtt.. is it normal? Is it bad for the baby??

3 Balas

normal mb la ,sy preggy 6 weeks 3 day ni pn tgk citer sedih atau lagu2 sedih sikit dh mengalir air mata rsa sebak dia tu mcm sedih sgt2 plk .pdhl sblm ni xde plk bila tgk citer sedih sikit dgn dgr lagu sedih .hehehe

normal tu mummy sy lg sllu kerap pantang tegur sy ngis meraung cm budak2 hahahah

ya kerana bila hamil hormon kita tak stabil