16 weeks pregnancy

16 weeks normalke perut masih xnampk?lembik..risau takut baby xmembesar normal ikut minggu..gerakan pun xrasa lagi..1st baby memang mcm ni ke..

1 Balas

In shaa Allah normal je puan. As long as puan scan tumbesaran anak ikut minggu dia. Ada ibu yg 1st pregnancy week 19 dah start rasa baby gerak. Tp kena tgk kedudukan uri puan. Kalau uri puan kat depan ambil masa sket nak rasa gerakan anak biasa dalam 20-25 minggu ke atas

2y ago

sy dh scan uri kat bawah la sis..doc kata nnti akan naik ke atas jgk..