Minum Air Gula

16 week 5hari,baru je pagi tadi lepas minum air gula. Ya Allah rasanya kelatnyaa,manis pulak tu nme pun gula kn cuma gelas dia bsr tu mau sya teguk berkali2 nk mnum 1teguk xblh sbb gelas bsr dia pakai. Minum teguk berkali2 jela sya,dpt jg la trhidu bau gulanya mcm mne 🤮. nsb sya teruskan minum tnpa fikir nk muntah atau bau busuk bagai. Alhamdulillah setel minum air gula,dan dpt bacaan 14.22 gitu.. Normal tak eh,tp nurse tulis guna pen biru. Normal la kan.. tarikh seterusnya blm dpt lg.. pening kepala lps mnum,so blik rumah nk rehat2..

11 Balas

Tinggi tu. Klu normal bwh 7.8. Sy 2x minum sbb overweight (4.2 - 5.5; 3.5 - 4.7)

2y ago

Ohh so kalau overweight dapat sticker kuning ey ke merah? 😅 then bila start minum air gula sis?