15 minggu berapa bulan

139 Balas

alhamdulilah arini sy 15 mnggu 3 hari .. ade yg tegur perot sy x nmpak lagi ..tp apepon semoga baby sehat² .. .

Alhamdulillah saya dah 15 minggu, due date 19/12-22/12/22 insya Allah, doakan yg terbaik untk kita smuaa aamiin

ada sesiapa jadi keputihan yg brwrna kuning, gatal n agak berbau tak? mcm mna eh cara nak hilangkan?

knpa 15 mggu due date 23/03/22🤔🤔 xkn mggdung 5bln jer pemahaman yg brbeza ker,,xpernah dgr 😂

sy dah 15 minggu..tapi nape tiba sy rasa lesu..mkn xdpt rasa makanan..deria bau pun xda..nape ek..

dah masuk 15 week doakan saya semoga mommy semua dipermudahkan spnjang hamil dan bersalin🤲🏻

Saya nak masuk 16w dahh.. Due Date 3-3-2023 🤭😁 harapp cun laa nanti nak keluar niee heheehe

harini saya 15minggu 4 hari 😍Due 20/9/22 ade geng x....harini rasa dah kurang loya penat..

sama saya. belum rasa until now. 17 week. Dr. kata 18-20 week nnt baru rasa klau ank sulung

Alhamdulillah dah masuk 15 minggu... Anak yg pertama, semoga dipermudahkan urusan