Perut Sentiasa berbunyi

14weeks skrg. 10am breakfast makan mee goreng. 12pm perut dah brbunyi tapi xrasa lapar sgt. Perut ni kerap berbunyi atau meragam Saya pun xtahu lah. Yg pasti xselesa. Normal ke?

10 Balas

untung lagi awk punya jam jauh jgk jarak , saya mkn kul 10am , 10.15am dah bunyi raksasa tak lapa , tapi xmkn kang gastrik .. mkn la jgk dua tiga suap , kjp lagi 5minit bunyi lagi raksasa lam perut angin 😂 kuat gilaaaa .. kdg2 tgh nangis sakit bole gelak lagi haha

4y ago

HAHAHAHA lawak! Sy pon camtu. Ade raksasa kot dalam perut ni. Skrang ni sy berjaya mengalahkan husband, tahap kelaparan yg mengganas tu. Astaghfirullahhalazimmm.