Perut berbunyi macam lapar

Saya kadang2 perut dah kenyang tapi still berbunyi macam lapar tu kuat pulak tu 🤣 apa la dia buat dalam perut tu. Ada yang sama tak ?

2 Balas

sama la kita sis🤣kadang tu baru sdh makan sangat ja...dok setengah jam perut berbunyi mcm lapar😂hahah risau nak makan kerap sbb berat naik turun ..cuma kalau lapar yg tak bole tahan baru saya mkn 🤣sebab sekarang dah ujung ii so kena control skit makan😂tkut berat naik berlebihan.

9mo ago

Yeee 🤭

normal