Baru masuk 2nd trimester dan perut kerap berbunyi.

Ibu2 yg dah 14w keatas, saya nak tanya. adakah perkara normal bila baru shj masuk fasa 2nd trimester perut kerap sgt berbunyi tapi bukan sbb tanda lapar sbb da makan. Mohon perkongsian sbb ini kandungan yg pertama. Terima kasih. #ingintahu #firstmom #bantusharing

1 Balas

kencing sakit tak, sy haritu checkup bgtahu doc sbb msalah ni jugak .. pastu dia tnya psal kencing, kdang ada suspek kencing kotor gak sis kt situ ..

12mo ago

kencing kotor tu tanda² awal sis .. sbb sy pun ada masalah sama gak, mkn stiap masa, tp perut kerap berbunyi .. just jaga makan je sis, minum air masak byk² .. insyaAllah xde apa² tu 🥰