Jerawat satu badan

14w n jerawat naik byk kt bahagian dada, belakang tepi perut.... malu depan suami... ade sesape ad masalah mcm ni? dah pakai sabun t3 pon mcm xde kesan... tp jarang2 pkai, sbb sabun tu kuat sgt...

2 Balas

Sama sayapun macam tu ,bukan saja diwajah tapi punggung saya pun banyak jerawat.lagi satu mgkn jarang orang lain alami,masa saya mengandung,bulu kening sayapun ikut botak😁,sampai sayapun rasa pelik😁 dan bagian lain ikut ikut menghitam,

4y ago

InShaaAllah. .. tq sis.

normal sis..hormon btukar masa mngandung..nnt akan hilang sndrinya.. sy dlu ank ptama dekat blakng habis smua gatal..ne ank kedua muka bjerawat trun kat bdan gak..nnt hilang sndri naik brapra mnggu..

4y ago

sesama😉😉