Ada ka yang pakai ni utk hilangkan jerawat badan? Rasa malu pulak dgn husbnd jerawat meriah kt bdan

Jerawat badan

Ada ka yang pakai ni utk hilangkan jerawat badan? Rasa malu pulak dgn husbnd jerawat meriah kt bdan
2 Balas

Sebaiknya jgn pakai apa2 laa sbb jerawat yg naik waktu hormon. Saya pun mcm sis dr bahu leher badan belakang semua naik. Hormon je ni insyaAllah lepas beranak hilang dia..saya pun mcm awk laa malu dgn husb tp sya dh mcm2 cara utk hilangkan ni tp x jln

10mo ago

oky sis,, terima kasih

xboleh utk pregnant lady. ni bukan ubt jerawat pun.

10mo ago

terima kasih sis