GENDER BABY DAPAT TAHU BILA PALING AWAL?

14minggu dah tahu gender ke? #ingintahu

12 Balas

masa scan 20weeks dok kata MCM girls MCM boys apa2 pun tunggu la scan 22weeks alhamdulillah dah 4 kali scan still bby girls 🥰

sy first baby dapat tahu 16w...yg 2nd ni,masa buat details scan 15w tuhari dah nampak dah...cuba lah try lepas 15w..

baby saya, scan 16 minggu dah nampak sikit bird dia Dr kata maybe boy, scan 20 minggu Dr kata confirm boy.

16w paling awal. Sy haritu buat ms 17w dh nmpak pistol sbb ramai ckp boy awal & sng nmpak

12weeks kalau mesin ultrasound canggih & baby bagi kerjasama

18-24 weeks sesuai check gender melalui anatomy scan di sonobee.

Sy buat nipt test time baby 12 weeks. Tau result & gender sekali

3d ago

Nipt sy buat tu test downsyndrome semua masalah sekali harga rm1550. Kalau nak murah tu pon dlm harga rm600 check 3 syndromes tapi x dpt tau gender ye. Kandungan dlm 10-14 mggu je disyor buat & result tepat.

seawal 4 Bulan boleh tahu boleh nmpk jelas

sy mse 15week dah nampak