Mohon bantuan semua upt yg ni positifka x? Da simptom2 spotting dan rsa sakit pada breast sikit🙏

9 Balas

Maybe masih awal,cam saya cek awal seminggu nak dtg period,positif tapi samar lagi,kalau cek awal HCG masih rendah lagi,so saya cek tarikh late period 1 hari baru jelas sgt.Now kandungan baru 5 week 3 day.Semoga allah permudahkan urusan kita semua yang bergelar mommy

12mo ago

Most wlcm.Aamiin aamiin ya rabbal aalamiin

upt pink ni upt eco ke atau beli ky frmasi? nampak 2 lines tu..boleh rrpeat lg smgggu dan kalau pregnant, line makin terang😍

12mo ago

yg ni bli kat Watson ja, insyaAllah tq

Boleh repeat pakai dipntell ka kalau was2 sis. Sbab test ni mcm nmpak kering sngat risau naik evap line. Try repeat lagi sis

12mo ago

ok tq

Nampak mcm dah evap line. Try upt lagi awal pagi2. Valid dlm 5 minit bacaan je. Selepas tu mungkin boleh naik evap.

12mo ago

ok tq

utk lebih kepastian, lps 2 hri repeat test lg.. gne brand lain plak.. rse nye akan lg terg..

12mo ago

ok tq

repeat pakai dip n tell

12mo ago

ok tq

Sah pragnan

12mo ago

tq

Positive ni

12mo ago

tq