Hi Mummy semua. Saya baru buka buku pink tadi. Alhamdulillah baby active dan HB cantik.

(11weeks5days) #firstbaby Semoga semua berjalan dengan lancar.

2 Balas

puan.. nak tanya puan amalkan makan dan gaya hidup mcm mana ya? saya baru 6 weeks tp x buka lagi buku. cuma risau kalau masa scan nnti dia kata x nampak baby lagi.. sbb pengalaman kandungan 1st 8 weeks scan tp doc kata x nampak apa lagi, n akhirnya saya gugur. mungkin kandungan x menjadi masa tu. kalau boleh sy nk tahu apa makanan dan minuman dan vitamin yg puan amalkan.

4y ago

aminn ya rabbal alamin. terima kasih puan. maltofer tu utk apa ya puan? dan kat mana boleh dapatkan?

Alhamdulillah n tahniah puan 😊

4y ago

Alhamdulillah.terima kasih puan 🤗