2nd Pregnancy

11minggu. Alahan teruk, campur gastrik sampai dehydrate.. Alahai.. Hrp saya kuat...

2 Balas

Pergi klinik, beli ubat VELOXIN. bagus ubat ni sangat membantu. Sy awal pregnant pun makan ubat ni. Makan sebiji je waktu nak tidur. Kalau serasi,, 1 biji sekali makan je dah berkesan. Esoknya bangun tidur dh takda alahan. Dah bolehla nak ejoy makan macam biasa. Cubalah ya. Sy berjaya lalui first trimester tanpa alahan yg teruk. Skrg sy dah 5 bulan. Alhamdulillah.

9mo ago

blh ke sis veloxin? sebab sy pn alahan teruk sama jgk smpai drip air. skrg lesu bdn xtw nk consume apa bg blh hilang rsa ni.

Pg klinik. Jumpa doc..

2y ago

Mcm mne nk tahu dehydrate ?