Pendarahan

10weeks. Semalam masuk emergency hospital cos bleeding, darah fresh. . Risau sangan p bila cek tak ada bukaan rahim dan jantung baby masi nampak. .

2 Balas

Sy pun masa kndungan 7week bleeding darah fresh .. Doc bagi mc 15 hari .. Alhamdulillah bby tkde masalah, skrg nak msuk 9 week.

5y ago

Doc ckp x napa sis , nape bleeding...ada ubat x

Banyakkan rehat sis. Jaga diri baik2 ye

5y ago

Sebab sy spotting jugak. Tp xbanyak. Sikit je. Bila scan mmg nampak la bleeding kt dalam sikit. Dia just bagi ubat dophaston and suruh bedrest. Mc 2hari