Bleeding 9w2d Assalammualaikum, ingin tanya siapa ada pengalaman mcm saya?

Saya keluar darah fresh ketika sedang tidur, tiba2 rasa mcm terkeluar kencing, rupanya sebenarnya darah yg keluar. Terus ke emergency room, dokter check baby saya masih berada dalam rahim, jantung nya pun masih okey takde masalah. Cuma saya risau kemungkinan ni acaman keguguran ke?? Saya tak de rasa sakit perut semasa pendarahan itu berlaku😌 saya takut sgt.. #ingintahu #gugur ?

1 Balas

ade doktor bagi ubat kuat rahim?doktor cakap apa?

1y ago

Dokter bagi ubat dupstone tu. Bagi kuat kan rahim..tu jee