?ingin seperti ibu2 diluar sana,,,belum ad rezeki

10thn pernikahan kami ,,,belum ad zuriat ,, ???,suami tak nak pergi chek up dokter???

2 Balas

Selagi boleh iktiar cubalah sis. Masa sy bersalin baru2 ni, katil sebelah tu dia jumpa doc n buat rawatan di hospital dan doc suggest dorg buat iui. Kali ketiga cubaan, alhamdulillah berjaya setelah 8thn berkahwin. Saya sendiri 4 kali keguguran dan nak jadik rezeki kali ke5 kandungan menjadi. Pernah buat ujian dan kami disahkan normal. Ikhtiar dulu sis. Selebihnya berserah dan bertawakallah pada Allah. Dia Pemberi Rezeki. Semoga ada rezeki buat sis.

Kenapa suami taknak check up ? Kena jugak sis