Minta Pendapat . First baby

10 helai baju newborn cukup tk agak ii ? newborn kan tk bnyk bjalan sangat. Lagi pun takut baby cepat membesar . So agak agak macamana ye ?

6 Balas

better beli baju size besar .. yang kecik cukup bape helai je .. tapi kalo bby dh bersalin tgok jugax besar dye mcm mane .. Ade yg baru lahir size badan besar ..

cukup sangat tu.. baby sy byk yg tak pakai lg.. syg jer.. skrg anak dah 3m..

5y ago

sis cari kat shoppe sis byk yg mur mur hehehe...

Better 5 psg newborn 5 pasang ambik 3m pnya sbb baby cept mbesar..

Cukupppp sgt. Then beli baju 3-6 bulan. Syg nnt kejap je pakai

5y ago

Pampers drypers 24pcs and bedung 5helai cukup sis?

Ckup sis..

5 pasang each..

5y ago

Cukup untuk dia mmbesar sampai 2 atau 3 bulan ke