Negative result UPT

10 hari lewat haid .. klu mcm ni mmg blum ada rezeki la lagi. Mgkin lewat dtg period sebab perubahan hormon saja. Sgka ada malaikat kecil suda yg mnjadi penghuni rahim 🥲

Negative result UPT
9 Balas

Pengalaman sy pregnant kali kedua ni, sy dah ada simptom mcm pregnant, loya, muntah2, on off cramp. Dah missed period jugak. Tp tiap2 minggu cek upt, negatif je. Sy x puas hati, sy pegi hospital buat test darah hcg trus. Keluar result, dah 4w pregnant rupanya. Scan x nampak kantung lg. Lepas 2 minggu, scan lagi sekali baru nampak kantung. Kadang2 kita x boleh bergantung pd 1 cara je. Kena cari option lain.

2y ago

Sy dah missed period 2 minggu masa tu