sy dh beli

(1) topi 1 helai (2) sarung kaki 3 pasang (3) sarung tngn 3 pasang (4)barut 2 helai (5)tuala jenama fiffy 2 helai (6)tisu basah 1 pek (7)minyak angin 1 botol kecil Masih kurang lh and tk bnyk pun nnti dadyy dpt gaji bru beli lgi hihihi

sy dh beli
18 Balas

Sy pun mcm tu kandungan dah 6bln beli barang baby sikit2 dulu....dah nak msk 9bln br lengkap smua brg bby...bby ke 3 jarak jauh 10thn kosong jd barang2 baby smua dah x de smua beli baru...

Sarung kaki and tangan cukup dah sis. Wet tissue lebih and pampers. Baju pun tak yah banyak. Nanti orang bagi and kejap je baby besau 😂

4y ago

Ya betul tu kawan and jiran sebelah pun ade bgi hihi thanks

Tisu basah xckup ooo sis 1 pack. Baby sy sebulan since balik rumah sampai umur sebulan dh habis 5pack wet tissues yg 80pcs and 100pcs hehe

4y ago

Nk beli lgi yer sis hihihi

Pampers dengan wet tissue kena banyak. Saya baru beli dua pax pampers. NB cepat betul habis stock 😭

4y ago

Msih bnyk yg kurang sis hemmm

Semoga Allah mempermudahkan segala urusan .. Semoga Allah murahkan rezeki sekeluarga.

Laaaa xsbar laaaa nk shopping LG cikit brg baby 🤗dpt gaji terus 🤑

Semoga dipermudahkan segala urusan.. Aamiin 🤲🏻👶🏻

x sbnqq nyaaa nk bliii tpi kandungan bru 2 bln😂

4y ago

Ohhh hihihi sabar yer sis

Comelnya tngok..tk sbar nk shoping hjung bln nty🤗

bgsnye daddy.. btw, wife dh bape mgg pregnant?