Assalamualaikum semua anak umur 1 tahun ni mmg tk boleh kita hilang ke selalu nk ikut kemana kita 🥲

1 tahun 2 bulan

4 Balas

ia normal puan .mcm ank sy dlu lahir prem .slalu sy ada dgn dia..dr baby smpai umur 4 tahun ni melekap je tak blh ilang dh mcm kembar dh haa🤣..mana kita baring situ juga dia selit..g dapur masak dia duk tggu je dkt meja sambil main mainan.....ilang g toilet pun tanya mak g ne tu...😅😅😅nk tido pun pegang tangan dlu br blh lelap..ayah pun sm xleh hilang... dia kata dia nk dua2 ada dgn dia ..tu kekdg nenek mintk pinjam bwk jalan..dia kata tak nak..mak xde ..ayah xde....dia xnk..kalau mak de..yah de..dia nak ikut..jnji slh sorang atau dua2 ada skali join....tahun dpn nk skolah dh umur 5 tahun hrp dia ok la g skolah nnti...

Smpai umur 3 tahun mmg ada separation anxiety

normal la tu. anak ada separation anxiety.

ye awak. normal tu.