Bersalin Pandemik Covid-19

1. Suami tak boleh teman di wad dan labour room. 2. Tiada pelawat dibenarkan. 3. Hanya security akan hantarkan barang untuk isteri. 4. Katil penuh dan perlu menunggu lama. 5. Baik pergi ke hospital swasta untuk mengelakkan 4 perkara diatas.

15 Balas

sy gdm. xbole g swasta 😔😔 takot kena reject.. ke sape ade pngalaman.. mohon share plis

4y ago

sy pun gdm on diet. bersalin swasta sept 20. alhamdulillah takde masalah. sis consult dulu dengan dr kat hosp swasta tu ye.

confirm katil akan penuh. pkp ramai terkurung kt rumah apa nk buat lg 😂

sy akan usaha sebaik mungkin utk bersalin swasta kalau takde komplikasi.

sy di jgka bersalin awal tahun depan , knfom katil pnuh pnya 😅

Nak bersalin dekat swasta tp tak mampu..