Apabila anda moody atau serabut, anda selalu buat apa??

1 - pendamkan dan senyap 2 - luahkan melalui tulisan/lukisan 3 - marah orang sekeliling 4 - menangis 5 - lain-lain

19 Balas

Buka YouTube Cari ceramah ustaz kazim atau ustaz wadi anuar atau ustazah Norhafizah Musa .. duduk dlm bilik layan ceramah dorg kejap .. lps tu pikir blk ,mrh sbb apa .. Klo marah pd suami selalunya Saya wsp .. lps hbs tu Saya padam semua ..

Luah kat suami, lepas tu dengar ayat2 lembut dari beliau, terus rasa sejuk, rasa mcm buang masa pulak duk serabut tadi,

Marah suami sendiri pastu nangis.. But husband jenis yg redho jer bila isteri marah😁😁

Tgok youtube pasai makanan . bole hilang serabut & moody . niy cara saya 😁

No 1.. Dan ambik air smbhyg, solat. Lps solat akan reda. ☺️

Luahkan dgn suami atau org yg kita rapat dan boleh dipercayai

diam....try positive kan diri, dengar music

5-makan buahan yg fresh like orange😊

Sy tdo je .. nnti bngun okay la

semua yg d atas