Selalu menangis?

Adakah anda rasa ia tidak mengapa untuk menangis apabila terlalu beremosi? Adakah ia membantu?

5 Balas

Pada sy, menangis tu ok n sgt ok. Cuma korang menangis dihadapan pasangan masing2. Berkongsi emosi dan perasaan. Both rasa kehilangan itu. Luahkan semuanya masing2.

Ya, ia membantu. Menangis lah sepuasnya untuk hilangkan rasa sedih. Tapi kena beringat jangan sampai berlarutan. Kesihatan anda jugak penting.

ya, bile kte rse sebak, baik kte lepskn, kmudian muhasabah diri supye kte igt allah n x meroyan...

Yes. If everythings doesn't feel right just cry and let it all out.

2 keguguran dalam masa setahun. 2023. tipu kalau tak rasa ape²