First baby

1) Normal ke klau pregnant di awl² ni skit kpla je stiap hri..bla mlm je skit kpla.. lps tu da kwan² ckp pgalamn mreka pregnant di awl2 ,alahan truk..mcm sy mkn pn berselera je,xde rsa nk muntah xde rsa alahan,cuma penat tu mmg xlrat sngt lah nk bt kerja² umah @ drive.. 2) Norml ke klau pregnant xde alahan muntah2? hehe bru ank first xde pglaman lg..sje nk tnye pdnpt kwan2 msa pregnant? Kalau sudi shre yer pglman

2 Balas

Tiap ibu tak sama sis alahan dia. Dorang muntah2, sis hanya sakit kepala tiap malam je. Dorang takde selera, alhamdulillah sis ada selera, tapi Tuhan uji jenis lain pulak. Ada ibu takdak alahan muntah, ada ibu takleh makan skit muntah je. Macam saya, syukur sepanjang preggy takde alahan cuma pening loya sikit2 je tapi berselera kemain. 🥰

5y ago

Owh tula kn..stiap org lain² alahan nye.. Tq ya shre info