posisi tidur

1- Apa posisi tidur mummy² yg dlm pantang skg? 2- hari ke berapa dah boleh tidur mengiring? ? 9 bulan tidur mengiring, 3 bulan tidur duduk, mana lg best bg korang? ? Soalan 'trpijak' sorry jgn kecam

1 Balas

Beranak normal ke sis? Sy main tdo je ikut selesa tp byk terlentang laa. Actually hari first beranak lagi dah kene tidur mengiring sbb bg susu baby smbil baring time tu xlarat nk duduk. 😅

4y ago

Haha normal. Dodoi kul 10 mlm kul 4 pagi pun bulat lagi mata dia sabar jela 😭