susu formula

hi mommies! ada tak mommies2 kt sini yg bg susu formula kt bby umur bwh 6 bln? boleh share tak atas sbb apa bg susu formula? n camne nk hadap org sekeliling yg seakan2 pandang sinis bila kita bg anak susu formula?

12 Balas

Sye baru start bg susu formula sbb susu badan xcukup baby 2bulan. Kesian anak nangis lapa. Org sekeliling so far ok je.

5y ago

alhamdulillah, org sekeliling mommy okay..yg tak okay, kalo suka banding2kan dgn bby yg bf..bby nangis tu yg kesian..sbb tak cukup susu