behavior

Is your child a talker already when he/she is 2yrs and 2 months?does he/she knows how to behave well?

5 Replies

Super daldal ng anak ko. Kita pati improvements sa words nya from 1 year old to 2 year old. Basta kausapin lang ng mabuti and read books together, and icorrect ag words para masanay siya. Wag baby talk and wag din pagtawanan pag nagkamali. Ngayong 3 years old na siya nag storytelling na mag isa and he knows the difference ng english and tagalog.