Maaf semua nak tanya sis saje bli alat bunyi jntung baby mcm kat klinik... tpi sis nak tahu normal ke bunyi jantung baby

Yang mencecah 199 tlg risau pun ade sbb aritu pernah kena jmpa dokter sbb kata bacaan jntung baby 180... tpi aritu dokter ckp ok xde masalah lepas tu stay fhobia 😓😓😓 tlg semua mommy n dokter klau ade dlam ni

3 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb mcm sy slalu chck d kk je..xguna alat trsebut d rumah