Acid folic

Yang mana lagi Okey ya acid folic yang dekat Watson dengan acid folic Shaklee? Sebab harga Pon jauh beza juga la

7 Balas

Kandungan acid folic rata2 sama mg cukup utk ibu consume daily tak kira brand apa, lebih yakin acid folic daripada klinik. Plus acid folic consume before pregnant/ttc, dah pregnant klinik akan bagi vitamin lengkap mcm iberet yang dah ada kandungan acid folid didalamnya.

klau sy .. sy mkn folic acid appeton tu sbb nak pulihkan blik rahim sbb sy keguguran dlu.. jd doctor sarankan ambik yg tu.. sy consume yang tu la awk.. tp depends la awk na consume yg mana... semua ok je kot awk.. klau yg shaklee sy xpnah try..

klau mcm sya ada brand yg xsesuai dgn sya means xbgi effects apa pun bila sya makan..tapi after makan yg brand appetton alhamdulillah sekarang sya dh pregnant..doc pun suggest untuk sya ambik brand nie sbb sesuai dgn badan sya..

acid folic shaklee yg dgn vitamin b tu rasanya tak cukup mg utk sehari... kena topup... sy dulu mkn iberet je. so da cover sekali folic acid dlm tu. tak pyh amik asing. sbb kena at least 5mg folic acid sehari.

Acid folic ni mana2 pun sama je. Clinic pun bekalkan yg murah punya. Takyah lah percaya brand2 yg overclaim acid folic dia lah yg terpaling bagus

xkisah mana2 pun. sbb brand jd mahal. sy lg suka beli dkt farmasi biasa, sepapan baru rm1.00++

sama je kan setiap acid folic..sbb cara mkn mg pun sama.mhl murah sbb brand