Chance menagandung

Hi yang bertanda tu adalah tarikh saya BD/bsama dgn suami. Saya mula bsama pd hari ptama period dah kering.skarang tgh tunggu lg 2 hari due period. Ada peluang ke utk lekat? #firstbaby #firstmom

Chance menagandung
15 Balas

dulu saya guna juga apps ii ni..dan try opk juga..tpi makin lama.buat kita jadi makin stress bila tidak lekat ii juga...sampai satu masa..suami bertegas..kata dia..baik kita nikmati dulu..jgn terlalu memikirkan..apabila bersma jgn terlalu berfikir utk nk kn anak..tapi menikmati dgn penuh romantis dan kasih syg... alhamdulillah..bulan depannya saya disahkan mengandung..jadi,sekarang saya percaya juga..kuncinya jgn stress hingga bersma tu kerna nk anak shja..kita nikmati dan memfaatkn sebetul iinya saat itu dgn penuh cinta dan kasih syg dgn husband 🥰..tapi lain orang lain cara kan..

2y ago

Baik puan, betul. Agak stress jugak pkai opk & mcm bjadual pulak bila bsama. Mmg betul. Kalini tak lekat juga. Next month sy cuba relax je. Stress tu smpai lambat tido duk google symptoms

Ada buat test opk jugak tk? Sbb dulu saya pakai apps ni juga utk track period & ovulation. Tp ovulation date dia tk tepat. Lg bagus klu awak double confirm jgk dgn opk utk cek ovulation day awak

2y ago

Betul sy pakai opk jugak, ikutkan ovulate awal dari tarikh apps tapi saya start je bersama right after period

jangan putus asa awak. saya pun guna apps ni juga. alhamdulillah pregnant lepas 9 bulan ttc. saya lagi la pjj. yang penting yakin dengan rezeki Allah. semoga dapat khabar gembira tak lama lagi.

2y ago

Inshallah aamiin, sy dah period dah harini. Blm ada rezeki lagi..

Semoga dipermudahkan segala urusan di dunia dan akhirat 💞... Moga ada khabar gembira nnti buat sis&semua pasangan yg sedang menanti kehadiran cahayamata 💞

2y ago

Allahumma aamiin.. Sama2 kasih

24-27hb antara masa yg sgt sesuai. sy guna apps cmni juga. dedua anak sy rancang ikut apps ni dan berhasil. semoga dipermudahkan sis. jgn putus asa yaa ♥️

2y ago

Trimakasih puan

Sy 2 kali ikut app ni bd 2 hari sblom ovulasi dgn hari ovulasi pregnant je mgkin ikut org juga kot klau yg ikut app ni x pregnant .

2y ago

Ok pn

moga ada rezeki baby ya sis. sy pun masih berjuang utk dpt 2 garis.🤗 jgn putus asa kita💪💪

2y ago

jgn putus asa. pasti ada tu. jom sama² usaha lagi.jgn kecewa💪💪💪

in Shaa Allah..teruskan berusaha sis..lgkah ikhtiar yg terbaik...crik masa ovulasi mtg..💪☺️

2y ago

Trima kasih puan

Semuanya dgn izin Tuhan. Teruskan usaha, jangan putus asa

2y ago

🤲🏻

inshaAllah kalo dah rezeki xkemana..teruskn berusaha

2y ago

Baik