Pinjam mata mommy jap

Yang atas tu dpo12, yang bawah harini dpo13. Nampak ada progress tak? Huhu . Reallyyyyy hopinggg forr a babyy since ttc pon dah 1 year. Esok estimate date periodd :( . Hope still ada chance la nak dapat baby huhu #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

Pinjam mata mommy jap
15 Balas

sy pakai strip nie jgk cmtuula line Dy mse 4week dpo19 ..period BLM delay lgi..tny org semua ckp tkutt kandungan xmnjadi then suruh teruskan check.. alhamdulillah skrg dah 36week da mnggu mse..hope awk pon dpt berita gembira..

10mo ago

aamiiinnn aamiinn..semoga sis dan babyy pun baik2 jee. semoga dipermudahkan urusan bersalinn 🥰