Pinjam mata mommy jap

Yang atas tu dpo12, yang bawah harini dpo13. Nampak ada progress tak? Huhu . Reallyyyyy hopinggg forr a babyy since ttc pon dah 1 year. Esok estimate date periodd :( . Hope still ada chance la nak dapat baby huhu #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

Pinjam mata mommy jap
15 Balas

Macam ada nampak line sangattttttttttt samar. Macam saya dapat masa dpo 9. Tapi kalau sis nak buat upt Seeloknya jangan buat tiap hari. Atleast buat selang sehari. Sebab hormon hcg semakin meningkat setiap 48 jam. Nanti sis repeat balik upt ya 😉

10mo ago

Upt saya atas sekali tu dpo 9. Tengah tu dpo 12