Keguguran

YaAllah hati mn yg sedih bila keguguran kali ke-4... tiba2 janin x tkesan degupan jantung... Dr suruh tunggu utk janin jatuh sendiri.. heran knp kerap tjadi begini.. tanya Dr Pakar ssh mau pastikan punca d sbbkan sel telur rosak.. Dr kata bln dpn blh cuba lg x mslh utk mgndg semula sbb janin msh kecil.. Sy penat nak lalui semua nie mengandung dan gugur mcm nak mgalah jk tp nie kena terima ujian dr Allah.. aq redha dgn ujianMu Ya Allah... #6w

2 Balas

Sabar yea sis..try jga pmknan sblum hamil,faktor suami perokok @ x..bykkan mkn mknan brkhasiat sblum try utk hamil..suami bleh amalkan mkn madu + tlur kg..sis, kta hnya mrncang..byk2 brdoa yea insyaallah ada rezeki slmat hngga akhir

sabar sis..Sis ade anak2 syurga disana..Redha n sbr mngkin lpas nie rezeki sis..Tpi sis dh ade 4org ank syurga yg tgu sis n suami