Semoga ada rezeki zuriat untuk saya dan suami

Ya allah..makin hari makin terang opk sy.. cd28.. semakin hampir due priod..makin terang opk nyee.. 18 aribln 12 ney due date period sy.. ada yang ckp opk makin terang..kemungkinan pregnant.. mudah2an ada la rezeki zuriat untuk kami suami isteri..ttc 4tahun.. bedebar rasa nya nk test upt plak.. doakan sy ye mommy semua.. ???

Semoga ada rezeki zuriat untuk saya dan suami
36 Balas

sy doakn sis n suami ada rezeki positif upt dpt menimang cahaya mata sndri.. doakn sy juga yaa sis , ttc ank ke3 , Amin..